Jaký byl druhý ročník Dentsu Bootcampu?

Dentsu

Dentsu

Dentsu hostilo poslední dubnový týden už druhý ročník Dentsu Bootcampu. Téměř 30 studentů mělo během dvou intenzivních dnů možnost na vlastní kůži poznat, co obnáší práce v reklamním průmyslu, od prvotního briefu, přes týmový brainstorming, strategii, až po samotné vypracování a prezentaci před klientem.

První den byl nabitý přednáškami, které účastníky připravily na úkol, který je provázel celé dva dny. Strategické plánování, AI nebo třeba detailní vhled do aktuálních trendů sociálních sítí, to vše si studenti měli možnost během prvního dne poslechnout a často i vyzkoušet pod vedením zkušených mentorů a odborníků. Čekalo na ně také zadání, na kterém začali již během odpoledne pracovat. To připravili a účastníkům odprezentovali zástupci Potravinové banky, nezisková organizace, která shromažďuje potraviny a distribuuje je odběratelským dobročinným organizacím, které je následně distribuují lidem v nouzi, především seniorům, rodinám s dětmi, matkám samoživitelkám a lidem bez domova. Na závěr dne měli všichni také možnost strávit večer networkingem v uvolněné atmosféře a s dobrým jídlem a pitím.

Druhý den se pak nesl hlavně v přípravách na vyvrcholení celé akce – prezentaci před odbornou porotou včetně zástupců Potravinové banky. A studenti se toho zhostili opravdu zodpovědně. Všechny finální prezentace měly vysokou kvalitu, sršely nápady a pozitivní feedback od poroty ukázal, že se účastníci Bootcampu ve světě marketingu rozhodně neztratí. A pozitivní slova zaznívala také od samotných studentů, kteří nejvíce oceňovali komplexnost celé akce a možnost poznat nové kontakty i všechna zákoutí oboru.

Všem, kteří se na této akci podíleli, moc děkujeme a už nyní se těšíme na Dentsu Bootcamp 2025.