Golf Club Mstětice si na sociální sítě vybral Bistro Social, ambasadorkou bude Jana Melichová

Dentsu

Dentsu

Agentura Bistro Social ze sítě Dentsu rozšířila po úspěšném zkušebním období své klientské portfolio o Golf Club Mstětice. Náplní tohoto partnerství je vytváření obsahu pro sociální sítě a strategií, které mají přesah i do dalších marketingových kanálů. Do jejich správy bude spadat komunikace na Facebooku a Instagramu včetně placených kampaní.

„Cílem společné práce bude zvýšení povědomí o klubu nejenom mezi potenciálními hráči a nadšenci do tohoto sportu, ale také i širokou veřejností, kteří doteď o hraní golfu ani zdaleka neuvažovali,“ komentuje Natálie Malcová, Head of Social agentury Bistro Social. „Zároveň ale chceme dodat profilům prostřednictvím vlastní originální produkce jednotnou identitu, díky níž bude na sociálních sítích v záplavě dalších golfových stránek jasně rozpoznatelná.“ Rovněž bude Bistro Social akcentovat dlouhodobý záměr golfového klubu, jímž je vytvoření mimořádně profesionálního prostředí pro obchodní partnery a jejich projekty.

Se začátkem golfové sezony představuje Golf Club Mstětice také svého nového ambasadora. Patronkou jejich Golfové akademie, která je jednou z největších v České republice, se stává Jana Melichová, profesionální golfistka, několikanásobná mistryně České republiky a aspirantka na účast na Olympijských hrách. „Když jsme hledali tvář našeho golfového klubu, byla Jana v podstatě od začátku favoritkou,“ přibližuje výběr Jaroslav Kuracina, Prezident & Golf Resort Director, a dodává: „Ztělesňuje novou generaci silných a sebevědomých hráček, které jsou jako osobnost inspirací a vzorem pro naši mladou členskou základnu a živoucím důkazem, že tvrdou prací a vírou v sebe hráč může dosáhnout i nejvyšších cílů.“

Prezentaci Jany Melichové na sociálních sítích golfového klubu bude mít ve správě rovněž agentura Bistro Social. Zaměří se na práci s golfovou mládeží a propagaci Golfové akademie, ale nebudou chybět ani tipy pro samotné hráče, to vše laděné do uvolněné a zábavné formy. Jana se začne na sociálních sítích Golf Clubu Mstětice objevovat na začátku dubna a spolupráce bude pokračovat po celou sezonu 2024.